Auto Portal - MIKROKAMERA U MOTORU
MIKROKAMERA U MOTORU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 08 Prosinac 2010

Image

Do sada smo svi već vidjeli mikro kamere kako putuju i prenose nam slike iz unutrašnjih organa čovjeka pa i samog srca, ali prava je rijetkost naići na snimke kakve smo vam pripremili. Netko je došao na odličnu ideju staviti mikrokameru otpornu na visoke temperature i i pritiske u sam prostor izgaranja četverotaktnog motora. Na filmu se lijepo vide sva četiri takta, a može se lijepo vidjeti rad ventila, usisavanje zraka i goriva, iskra svjećice i paljenje. Mikrokamera je snimala brzinom od 1000 fps klasičan rad motora - usisavanje, kompresiju, paljenje i ekspanziju. Ako ste znatiželjni kako radi benzinski četverotaktni motor kliknite na link

 

(dvk)

Zadnja Promjena ( Utorak, 07 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL