Auto Portal - RALLY DAKAR 2009. UZEO PRVU ŽRTVU
RALLY DAKAR 2009. UZEO PRVU ŽRTVU PDF Ispis E-mail
Autor: Dinko Jakić   
Četvrtak, 08 Siječanj 2009

Image

Ovogodišnji Rally Dakar, koji se vozi kroz Čile i Argentinu, uzeo je prvu žrtvu. Tijekom druge etape nestao je Pascal Terry, kojeg su organizatori drugi dan pronašli kako nepomično leži 15 metara od vlastitog motocikla, podosta izvan službene trase. Nesretni 49-godišnji Francuz se izgubio u teško prohodnom području s vrlo gustom vegetacijom, nakon što se prethodno mučio u gustom pijesku, zbog čega je izgubio puno vremena i goriva. Uzrok smrti zasad se ne zna, a organizatori isključuju pad s motocikla, budući da je imao skinutu kacigu, te su pokraj tijela pronađeni hrana i voda. Pascal Terry bio je sportaš od glave do pete, koji se bavio sqashom, biciklizmom i konjičkim sportom. Obožavao je motociklizam, pa je tako nedavno sudjelovao i na rallyjima u Tunisu i Maroku, vozeći Yamahu 450 na kojoj je sada poginuo u ArgentinI. Ovo mu je bio prvi nastup na Rallyju Dakar, kojem se jako veselio i o kojem je sanjao još od 19. godine…

(dj)

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 08 Siječanj 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL