Auto Portal - DAKAR RALLY 2009
DAKAR RALLY 2009 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 08 Siječanj 2009

Image

Organizator ovogodišnjeg Dakar Rallyja objavio je da će današnja, 6. etapa biti skraćena zbog poteškoća na trasi brzinskog dijela etape dok je jučerašnja etapa neutralizirana. Do neutralizacije je došlo zbog velikog broja vozača i posada koje nisu uspjele završiti etapu bez ogromnih kašnjenja, a što bi ugrozilo očuvanje satnice. Slijedom toga na današnju šestu etapu bit će dopušten start ukupno 385 sudionika.

Šesta etapa je, pak, skraćena zbog otkrivene prepreke na itinereru. Naime, prilikom pregleda staze ustanovljeno je da jedno riječno korito predstavlja nepremostivu prepreku, pa je brzinski dio etape skraćen s 395 na svega 178 kilometara, a start etape pomaknut je za dva sata. Naša posada Daniel Šaškin - Damir Bruner tijekom jučerašnjeg se dana ponovo borila s poteškoćama na automobilu, a kako doznajemo uspjeli su probušiti čak pet guma. Unatoč tome obojica su spremna za nastavak i etapu koja bi trebala započeti u poslijepodnevnim satima po srednjeeuropskom vremenu.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 08 Siječanj 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL