Auto Portal - 2009 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP CYPRUS RALLY 13.-15.3. 2009.
2009 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP CYPRUS RALLY 13.-15.3. 2009. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 10 Oľujak 2009

Image

Grčka zvijezda Sakis Rouvas u ožujku će posjetiti Cipar kako bi osigurao da FxPro Cyprus Rally započne s letećim startom. Budući da je FxPro Cipar Rally najznačajniji godišnji sportski događaj u regiji, primjereno je da u ceremoniji otvorenja sudjeluje i najveća zvijezda Cipra i Grčke. U posljednjih nekoliko godina, karijera Rouvasa neprekidno je rasla te uključuje brojne hit albume i tri nastupa na Eurosongu. Rouvas je vodio i u Grčkoj vrlo popularni TV show The X-Factor te će uz nadolazeću ulogu u američkom filmu Duress, još jednom predstavljati Grčku na predstojećem Eurosongu u svibnju u Moskvi.

Obzirom na njegovu ogromnu popularnost Rouvas je bio idealan izbor za svečanost otvaranja koja označava povratak FxPro Cyprus Rally-a u FIA World Rally Championship. Otvorenje će se održati u zatvorenoj areni uz više od 7.000 gledatelja. Na ceremoniji će svi natjecatelji i njihovi automobili biti izloženi na specijalno za tu svrhu izrađenoj pozornici na kojoj će se održati i glamurozan i energičan koncert. Vodeći vozači svijeta, uključujući i najuspješnijeg WRC vozača Sebastiena Loeba sudjelovat će u rallyu natječući se za pobjednika 2009. godine.

Image

WRC roadhow na Cipar stiže nakon dvije hladne utrke u Irskoj i Norveškoj pa natjecatelji i publika s nestrpljenjem očekuju ciparsko sunce. FxPro Cyprus Rally odvijat će se oko primorskog rezorta Limassol i bit će prva WRC utrka na mješovitom terenu: prvi dan utrke održat će se na asfaltu dok će se drugi i treći dan utrke odvijati na šljunku. Za fanove Rouvasa i rallya ovo će biti događaj godine. Kombinirani događaj održat će se u Palači sporta u Limassolu, a dostupno će biti 7.000 karata. U prodaji će biti i VIP ulaznice, a detalji oko rezervacija će uskoro biti objavljeni. Za više informacija o Sakisu Rouvasu, njegovoj glazbi, karijeri i budućim projektima posjetite njegov službeni website www.sakisrouvas.com. Za više informacija o FxPro Cyprus Rally-u 2009, prijavite se na službeni website www.cyprusrally.com.cy

(dvk)

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 09 Oľujak 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL