Auto Portal - CITROEN NASTAVLJA SUDJELOVANJE U WRC NATJECANJU
CITROEN NASTAVLJA SUDJELOVANJE U WRC NATJECANJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 01 Kolovoz 2009

Image

Citroen Total World Rally Team službeno je potvrdio da će nastaviti svoje sudjelovanje u FIA World Rally Championshipu. Citroen je postigao zaista impresivne rezultate, četiri titule svjetskog prvaka u konkurenciji proizvođača, pet titula svjetskog prvaka za vozače i ukupno 58 pobjeda u rally WRC utrkama. Citroen Total World Rally Team sigurno će voziti prvenstvo iduće dvije godine, 2010 i 2011. godine. U ovogodišnjem WRC prvenstvu Citroen je vodeća marka u konkurenciji proizvođača automobila, a intenzivno radi na obnavljanju ugovora za iduće dvije godine sa dosadašnjim vozačima Sebastien Loebom i Dani Sordom.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 31 Srpanj 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL