Auto Portal - OBNAŽENE STJUARDESE ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZNIKA RYANAIR
OBNAŽENE STJUARDESE ZRAKOPLOVNOG PRIJEVOZNIKA RYANAIR PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 13 Studeni 2009

Image

Stjuardese zrakoplovnog prijevoznika Ryanair snimile su kalendar za 2010. godinu. Atraktivne i lijepe pripadnice ženskog roda skinule su svoju odjeću i fotografirale su se za kalenar koji se prodaje po cijeni od 10 eura. Sva zarada koja će se prikupiti prodajom kalenadara za 2010. godinu darovat će se u humanitarnu svrhu. Irska zrakoplovna kompanija predstavila je novi kalendar za 2010. godinu, a u uspješnosti prodaje 10.000 komada kalendara ne sumnajmo, jer na stranicama kalendara su seksi fotografije zgodnih zaposlenica Ryanaira u odista oskudnoj odjeći. Organizatori se nadaju da će prodajom kalendara zaraditi oko 110.000 eura, a koje će biti uplaćene na račun dobrotvorne organizacije KIDS (Djeca), za pomoć djeci s posebnim potrebama. Ryanair je snimio s ovim tri kalendara, a kakav je interes zaposlenica bio da se baš one nađu na stranicama kalendara govori i podatak da se za snimanje kalendara prijavilo oko 800 žena. U nastavku pogledajte i video o kalendaru za 2010. godinu.

Zadnja Promjena ( Petak, 13 Studeni 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL