Auto Portal - UHAPŠENI GOLI PERAČI AUTOMOBILA U AUSTRALIJI
UHAPŠENI GOLI PERAČI AUTOMOBILA U AUSTRALIJI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 17 Studeni 2009
Image

Golotinja? Car Wash? Za muške vozače to zvuči odista primamljivo i seksi vruće. Atraktivne djevojke obučene u minimalne bikinije ili u toplesu koje peru automobil dok sjedite u njemu popularna je usluga pranja automobila u cijelom svijetu. Osim što se protiv ovakvog ponižavanja žena bune ženske aktivistice u cijelom svijetu, treba dobro razmisliti i o činjenici koliko su stare djevojke koje svojim tijelima peru vašeg metalnog ljubimca. Četvoro muškaraca (dva od 23 i dva od 19 godina) sa svojim djevojkama su posjetili Smart Wash Car Wash u gradu Biloela u Queenslandu u Australiji. Platili su uslugu pranja automobila, izašli iz vozila, skinuli svoju odjeću, a jedna djevojka je sve to snimala fotoaparatom. U pola posla prekinula ih je policija i kaznila gole muškarce za narušavanje javnog reda i mira, te nedozvoljeno pokazivanje golotinje u javnosti. Pri tom se ustanovilo da su i djevojke angažirane za Body Car Wash bile za nekoliko mjeseci premlade i nisu bile punoljetne, pa su muški perači svog automobila bili optuženi za golotinju u društvu maloljetnica, te su optuženi za seksualno iskorištavanje djece. Zato dobro promislite što vam se može desiti kada odvezete svog ljubimca na pranje koje izvode oskudno odjevene djevojke, jer biste mogli završiti sa novčanom kaznom, prijavom ili odlaskom u zatvor. Srećom, hrvatski vozači nemaju takvih problema, jer Girl Body Wash autopraonice još nisu prisutne kod nas, ali opisanu situaciju i potencijalnu opasnost naši vozači trebaju imati kada se voze po Europi i svijetu.
(dvk)
Zadnja Promjena ( Utorak, 17 Studeni 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL