Auto Portal - ODRŽAN CASTING ZA IZBOR MISS AUTO MOTO SPORTA 2010. U ZAGREBU
ODRŽAN CASTING ZA IZBOR MISS AUTO MOTO SPORTA 2010. U ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 19 Studeni 2009

Image

Ovogodišni casting za izbor Miss Auto Motor Sporta 2010. u Zagrebu održan je 18.11.2009. u FLY BAR-u u Vukovarskoj 284, Poslovni centar Almeria. Za casting se prijavilovipe od 60 djevojaka, pa je izvršena predselekcija pa je castingu moglo nazočiti samo 20-tak kandidatkinja. Izabrane djevojke imaju velike šanse na finalnom izboru 'International Miss Automoto Sporta 2010.'. Izbor će se održati 1.5.2010. godine u kompleksu Resorts Solaris – Hotel Ivan u Šibeniku, na kojem će učestvovati finalistice – predstavnice 12 zemalja. Casting je održan u ugodnoj atmosferi ljubaznih domaćina FLY Bar-a i svi su uvjereni da su izabrane najljepše i najatraktivnije djevojke. Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu posjetiti Internet stranicu www.miss-automoto.com i zatražiti sudjelovanje finalnom izboru emailom Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript .

Direkcija izbora International
Miss Automoto Sporta za 2010.

Još fotografija...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 30 Studeni 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL