Auto Portal - ABT AUDI A5 SPORTBACK TUNING
ABT AUDI A5 SPORTBACK TUNING PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 07 Siječanj 2011

Image

Audi A5 Sportback u svoje ruke su uzele sve relevantne tuning tvrtke. Ovaj put donosimo preradu automobila Audi A5 Sportback koju je izvela tvrtka ABT. Za A5 kažu da je komforan kao limuzina i elegantan kao kupe, te praktičan kao karavan. Tuning kuća ABT učinila ga je još sportskijim. 3,0-litreni TFI motor je optimiran, pa mu je snaga sa serijskih 240 KS podignuta na 282 KS, a najveći okretni moment zaustavio se na vrijednosti od 610 Nm. Uz ABT Power S paket dobije se i 310 KS. Tada ova tuning prerada ubrza s mjesta do stotke za 5,9 sekunde. Benzinska verzija Audi S5 Sportback 2.0 TFSI (sa serijskih 180 KS) uz ABT Power paket navijena je na 275 KS, a adekvatno su ojačane i kočnice koje sada imaju samoventilirajuće diskove promjera 345 mm. Tuning prerada kotrlja se na kotačima od 18, 19 ili 20 cola, ovisno od želje vlasnika automobila. Osim zahvata na motoru, izvedeno je i poboljšanje ovjesa koje se odnosi na kraće i tvrđe opruge, a tu je i aerodinamičan paket za karoseriju. Na repu vozila lako je uočiti tipično za ABT, četiri ispušne cijevi.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 06 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL