Auto Portal - MINI HONDA DOLAZI U INDIJU
MINI HONDA DOLAZI U INDIJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 29 Prosinac 2010

Image

Očito da je pojava malog super jeftinog automobila Tata Nano u Indiji pokrenula velike svjetske automobilske proizvođače iz dugotrajnog zimskog sna, te su najednom uvidjeli kako veliko i neiskorišteno tržište im se naglo otvara. Poslije indijskog originala, automobila Tato Nano, koji je ponio titulu najjeftinijeg automobila na svijetu, u ovoj godini već je velik broj svjetskih automobilskih proizvođača pripremio i isplanirao novi mini automobil za indijsko tržište koje će se u pravilu i proizvoditi u Indiji i prodavati isključivo na tom tržištu. Ovu politiku slijedi i japanski proizvođač Honda koji je pripremio minijaturni automobil koji će se proizvoditi u Indiji i prodavati isključivo u Indiji. Honda je ovaj projekt minijaturnog automobila realizirala zajedno sa tvrtkom Siel Limited iz Indije. Osim ovog mini automobila, Honda za indijsko tržište priprema i drugi model koji će biti veći od ovog na fotografiji i koji će pripadati maloj kompaktnoj klasi, odnosno veličine kao što je Toyota Yaris.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL