Auto Portal - NOVO - BRZI SERVIS INTER MOBIL
NOVO - BRZI SERVIS INTER MOBIL PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 22 Studeni 2010

Image

Dugogodišnji uspješan servis InterMobil u mjestu Staro Čiče, Velikogorička 37 (na cesti koja vodi od Velike Gorice prema Sisku), koji je od početka 70-ih poznat po servisiranju kardanskih vratila i kuglastih zglobova, odnedavno je počeo provoditi kompletno servisiranje osobnih automobila, po principu brzog servisa. U obnovljenom i tehnološki osuvremenjenom servisu sada se na jednom mjestu može, za sva osobna vozila, obaviti dijagnostika, napraviti temeljit servis motora, ovjesa, kočnica i upravljačkog mehanizma te podesiti geometriju kotača. Posebna je specijalnost priprema za tehnički pregled. Dodatne informacije i dogovor termina servisa može se dobiti na 01/6230-137 i 01/6230-139. Vlasnici automobila, koji u servis dođu s isprintom ovog članka s našeg portala, dobit će 10 posto popusta na rad i uslugu.

Redakcija

Image

Image

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 21 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL