Auto Portal - CROATIA RALLY ZAMIJENA ZA OTKAZANI DELTA RALLY
CROATIA RALLY ZAMIJENA ZA OTKAZANI DELTA RALLY PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Travanj 2010

Image

Recesija i teška gospodarska situacija u Hrvatskoj jednostavno je pokosila zainteresirane sponzore koji su neophodni kako bi se mogla isfinancirati trenutačno najveće automobilsko natjecanje u Hrvatskoj – legendarni Zagreb Delta Rally koja se boduje za Europsko rally prvenstvo. Već je utrka u 2009. spašena u zadnji čas naporima HAKS-a i Grada Zagreba, a i ovogodišnja utrka zamalo da nije otkazana. Tako je Auto klub 'Delta' Zagreb obavijestio javnost da neće moći održati najstariju, najtežu i najpoznatiju automobilističku priredbu u našoj zemlji, a po mnogima i u ovom dijelu Europe. Ovogodišnja popularna 'Delta' se pod nazivom '37. Zagreb Delta Rally', trebala održati od 13. do 15. svibnja 2010. godine. Najnovije vijesti iz HAKS-a govore da je ovogodišnja 'Delta' spašena i da će se ipak održati. U suradnji s Promotorom koji se prvi put pojavljuje u auto i karting športu, HAKS je uz veliku pomoć većine svojih članova uspio 'spasiti' rally čiji će start i cilj biti na riječkom korzu, a ne više u Zagrebu, i to pod nazivom '37. Croatia Rally 2010'. Ovaj rally boduje se i za Europsko rally prvenstvo. '37. Croatia Rally' vozit će se u Rijeci od 14. do 16. svibnja 2010. godine.

(dvk)

Image

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Travanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL