Auto Portal - 8. NAGRADA RABAC-LABIN NAGRADILA POSJETITELJE
8. NAGRADA RABAC-LABIN NAGRADILA POSJETITELJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 22 Travanj 2010

Image

U ponedjeljak 19.4.2010. u prostorijama Autokluba Pula-Rovinj izvučeni su dobitnici glavnih nagrada tombole koju je organizator brdske utrke '8. nagrada Rabac-Labin 2010' omogućio svim posjetiteljima manifestacije. Nagrade su izvlačili tajnik AK Pula-Rovinj Boris Siljan, pomoćnik direktora na utrci Rabac-Labin Ivica Ožbolt i vozačica AK Pula-Rovinj Iva Peruško.

Image

Prvu nagradu 'autoškola za B kategoriju' osvojio je Marijan Mrak iz Pule. Druga nagrada ' autoškola za A kategoriju' otišla je u Kršan, gospodinu Armandu Vidaliću, dok je ponosna vlasnica treće nagrade 'bicikla' gospođa Sandra Radolović-Relić iz Marčane. Ostali dobitnici, budući da je tombola organizirana na principu 'svaka dobiva', biti će pravovremeno kontaktirani od sponzora utrke koji osigurava nagrade.

Image

Tajnik AK Pula-Rovinj gospodin Boris Siljan izrazio je zadovoljstvo brojem prodanih ulaznica- tombola. 'Ovo je prva godina da smo uveli ulaznicu koja ujedno i nagrađuje kupca, budući da je odaziv bio dobar vjerujem da ćemo i u budućnosti nastaviti s istom praksom. Čestitam svima nagrađenima i zahvaljujem im što su sudjelovali u tomboli i uveličali utrku svojim prisustvom', rekao je Siljan.

(ij)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 21 Travanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL