Auto Portal - ALFA ROMEO SPIDER DOLAZI 2013. GODINE
ALFA ROMEO SPIDER DOLAZI 2013. GODINE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Subota, 01 Siječanj 2011

Image

Sergio Marchionne, CEO Fiat/Chrysler, predstavio je u travnju 2010. godine optimističan petogodišnji plan u kojem posebno mjesto zauzimaju novi modeli Alfa Romea koji će biti izrađeni na osnovi platforme Chryslera. U planu piše da je odlučeno kako će se marka Alfa Romeo definitivno vratiti na tržište SAD-a. Nova Giullia Sedan i SW verzija bit će izrađena na osnovi Chryslerove platforme koja ima pogon na stražnje kotače, a dolazi u SAD početkom 2012. godine, a iste godine dolazi i Chryslerov model izrađen na osnovi SUV-a Alfa C-SUV. Godinu kasnije, 2013., u SAD dolazi i Chrysler New Spider, te novi model Alfa Romeo Spider. Chrysler izrađen na osnovi Alfe D-SUV dolazi u SAD tijekom 2014. godine. Novi Mito s petora vrata dolazi 2013. godine. Optimističan plan primamo s velikom rezervom, jer znano je da Fiat grupacija ima uvijek velike planove, međutim u samoj realizaciji redovito podbace, no nadajmo se ipak najboljem...

(dvk)

Još fotografija…

Image
Alfa Romeo Spider

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL