Auto Portal - RAS - RALLY ALL STARS U POREČU
RAS - RALLY ALL STARS U POREČU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 02 Svibanj 2010

Image

U Poreču je organizirana nova automobilska utrka pod imenom Rally All Stars u kojoj su sudjelovati najbolji europski i svjetski vozači kao što su Juha Kankkunen, Armin Schwarz, Jasen Popov, Herman Gassner… Od hrvatskih vozača nastupili su svi najbolji, pa je tako rally prvak Žarko Šepetavc koji je ispao od Juhe Kannkunena, Niko Pulić (višestruki hrvatski prvak i europski prvak u brdskim utrkama) koji je ispao u četvrtfinalu, Juraj Šebalj (višestruki hrvatski rally prvak), Daniel Šaškin (hrvatski rally prvak)…

Image

Utrka se održala na atraktivnoj, tehnički teškoj, duplo-kružnoj stazi dužine 1,2 km u centru Poreča. Utrke su se vozile po Match Race principu (na ispadanje). Prvi dan po sunčanom i suhom vozilo se sa trkaćim automobilom Mitsubishi Lancer Evo IX (300 KS, 1350kg, 4×4), a finalne vožnje u nedjelju vožene su po kiši i po teško prohodnoj zemljanoj natopljenoj stazi po kojoj su se teško kretale i terenske inačice trkaćih automobila Opel Antara RR (450 KS, 2050kg, 4×4). U finalnom dvoboju RAS utrke nizozemski vozač Kevin Abbring bio je brži od Armina Schwarza.

(dvk)

REZULTATI:
KONAČNI POREDAK
FINALE
1/2 FINALE
1/4 FINALE
1/8 FINALE

Image

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 02 Svibanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL