Auto Portal - AUTOSLALOM NATJECANJE 4. NAGRADA DANI DUBRAVE 2010
AUTOSLALOM NATJECANJE 4. NAGRADA DANI DUBRAVE 2010 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 17 Lipanj 2010

Image

AK Dubrava iz Zagreba dobio je od Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS) i Zagrebačkog automobilističkoga saveza (ZAS) suglasnost za organizaciju autoslalom natjecanja '4. NAGRADA DANI DUBRAVE 2010' koje će se bodovati za:
- Prvenstvo Republike Hrvatske u autoslalomu
- Prvenstvo Grada Zagreba u autoslalomu
AK Dubrava je prošle godine uz pomoć Narodnog sveučilišta Dubrava, Grada Zagreba te uz tehničko izvođenje AKK Zanatlija organizirao natjecanje koje je zahvaljujući kvalitetom izvođenja i ove godine u kalendaru natjecanja i to zajedničkim naporima spomenutih, te nesebičnim radom članova kluba.

Image

Nesebičnom pomoći Narodnog sveučilišta Dubrava i dijela članova AK Dubrava, pripreme su već u punom tijeku. Kakao nažalost AK Dubrava nema dovoljan broj sudaca da bi sam mogao organizirati natjecanje, zatražena je ponude od klubova koji su već organizirali tu vrstu natjecanja. Tako je odlučeno da se tehničko izvođenje natjecanja povjeri AK Delta. Što se tiče vremena i lokacije natjecanja, riječ je opet o toplim ljetnim danima na užarenom Zagrebačko-Dubravačkom asfaltu. Naime, utrka je prijavljena u kalendar HAKS-a i ZAS-a u terminu 20.6.2010. (nedjelja) na Branimirovoj ulici u potezu od Čulinečke pa do Avenije Dubrava. Od Grada Zagreba je klub dobio prethodnu suglasnost za održavanje natjecanja, te je u tijeku postupak oko potrebnih suglasnosti za zatvaranje prometnica i regulaciju prometa, što će biti izvedeno uz nesebičnu pomoć Narodnog Sveučilišta Dubrava i Grada Zagreba.

Image

Gledajući prošlogodišnje rezultate u disciplini autoslalom, vidljivo je da niti na jednom natjecanju nije bilo manje od 100 vozila. To veseli, te se nadamo da će i na ovom natjecanju biti najmanje toliko, ako ne i 140 vozila. Broj najavljenih vozila, miris oktana, gomila znatiželjnika, nadajmo se lijepo vrijeme, dobro osigurana staza i koordinirana organizacije najbolje su preporuke koje jedan klub može ponuditi sponzorima, gledateljima i predstavnicima javnih medija. Vidimo se u Dubravi 20.6.2010. godine.

(dvk)

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 17 Lipanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL