Auto Portal - UOČI 3. RALLYJA NOVI VINODOLSKI 25. I 26. LIPNJA 2010.
UOČI 3. RALLYJA NOVI VINODOLSKI 25. I 26. LIPNJA 2010. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 24 Lipanj 2010
Image

Prvenstvo Hrvatske u reliju nastavlja se posljednjeg lipanjskog vikenda u Novom Vinodolskom. Treće izdanje rallya donosi 334 kilometra itinerera, od čega 95 otpada na brzinske ispite. Uz utrku organizator je najavio i čitav niz popratnih događanja poput promotivnih vožnji, u kojima će vozači trasom brzinskom ispita voziti najsretnije gledatelje. Uz to tu je i izbor za miss relija. Na dosadašnja dva izdanja rallya Novi Vinodolski slavila je posada Juraj Šebalj i Toni Klinc, pred kojom je izazov treće uzastopne pobjede.

Image

Juraj Šebalj: ‘Pripreme protiču u redu, a njihov najveći dio napravili smo upravo na Croatia rallyu, jer se jedan brzinski ispit u potpunosti ponavlja, tako da ćemo imati ipak malo manje posla. Itinerer je jednak kao i prošle godine, pa će pripreme biti zaista rutinske - moramo samo provjeriti radar i popisati eventualne promjene na stazi. Najvažnije je da nakon stanke od mjesec dana, čim prije sjednemo u trkaći auto i da brzo uhvatimo dobar ritam. Očekujem u svojoj klasi dosta konkurentnih vozača. Biti će tu Mađar Szilagy, a trebao bi se pojaviti i Niko Pulić s kojim će se biti lijepo i zanimljivo još jednom ogledati na stazi. Možda bi to mogla biti i dobra uvertira za nastavak prvenstva. Uz njih, brz će biti i Simone Campedelli, koji je jedan od najbržih vozača ovdje. Borba za prvo mjesto bit će teška obzirom da svi nabrojani dolaze upravo pobijediti. Uz nih nikako ne smijem izostaviti i dva automobila klase S2000.’

Image

Toni Klinc: ‘Drago mi je da je brzinac Bribir ove godine napravljen kao Shakedown. On se vozi u petak i interesantno je da je organizator napravio mogućnost da na mjesto suvozača može sjesti tko god hoće. Obzirom da našem reliju zaista treba publiciteta, uopće ne dvojim kako je ovo odličan potez. Što se tiče našeg nastupa, staza je dobro poznata, no konkurencija nam ne dopušta opuštanje, tako da ćemo od samog starta krenuti agresivno.’

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 23 Lipanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL