Auto Portal - 3. RALLY NOVI VINODOLSKI 1. DAN
3. RALLY NOVI VINODOLSKI 1. DAN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 25 Lipanj 2010

Image

Juraj Šebalj i Toni Klinc dobro su otvorili 3. Rally Novi Vinodolski i nakon prvog dana kada je vožen brzinski ispit Bribir drže drugu poziciju sa samo desetinkom sekunde zaostatka za Mađarem Szilagyem u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Treći je Talijan Botta u Fiat Puntu S2000, dok je četvrto vrijeme na prvom brzincu imao Niko Pulić, također u Lanceru Evo IX. Prava iskušenja dolaze na red u subotu kada se vozi preostalih osam brzinskih ispita - po četiri kruga Krmpota i Lukova. Cilj relija predviđen je za 19 sati i 30 minuta.

Image

Juraj Šebalj:
'Današnji dan bio je revijalnog karaktera i drago mi je da smo imali priliku provesti u trkaćem autu novinare i sponzore. To je ujedno bio i odličan test pred utrku. Napravio sam odličan setup i za sutra smo spremni. Imali smo manjih problema s mjenjačem koje smo kasnije otklonili. Što se tiče vremena sa prvog brzinca, zadovoljan sam. Očito je da ćemo Szilagy i mi voditi dobru borbu. Nadam se da će se Botta i Pulić uključiti u nju.'

Toni Klinc: 'Ovakvi eventi definitivno su nešto što je potrebno uvesti kao obvezu svakom organizatoru relija. Publika je uživala u vožnjama, a malobrojni sretnici imali su priliku osjetiti čari reli vožnje sa suvozačkog sjedala. Što se tiče nastavka natjecanja, sutra je glavni dan i četiri zahtjevna kruga preko Krmpota i Lukova. Brzinci su jednostavni, tako da će sitnice odlučivati. Mi smo spremni, kao i auto kojeg je još jednom odlično pripremio NLO racing.'

(ij)

Zadnja Promjena ( Petak, 25 Lipanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL