Auto Portal - ŠEBALJ OSVOJIO TREĆU KRUNU ZA REDOM NA RALLYJU U NOVOM VINODOLSKOM
ŠEBALJ OSVOJIO TREĆU KRUNU ZA REDOM NA RALLYJU U NOVOM VINODOLSKOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 29 Lipanj 2010

Image

Juraj Šebalj i Toni Klinc nastavili su tradiciju pobjeđivanja u Novom Vinodolskom, te u tri izdanja relija imaju isto toliko pobjeda. Drugo mjesto osvojili su Talijani Roberto Botta i Nicola Gasperoni, dok su treći bili Niko Pulić i Bruno Šantić. Većim dijelom utrke vodeća je bila mađarska posada Janosz Szilagy i Aliz Voros, no zbog nesmotrenosti suvozačice koja nije upisala 4 minute kašnjenja uoči brzinskog ispita Krmpote 2 i ušla prerano u vremensku kontrolu, na kraju je bila tek peta.


Image

Juraj Šebalj: Rally je za nas bio odličan. Upisali smo treću uzastopnu na ovom natjecanju i to nam znači mnogo. Iako je tijekom cijelog dana Szilagy radio bolja vremena, njegova suvozačica je zabila autogol krivim izračunom vremena i to nam je otvorilo put prema pobjedi. Takve su utrke. Nekad gubiš, nekad dobivaš. Ovog puta smo očito mi bili na listi sretnika.

Toni Klinc: Bilo je odlično, imali smo manjih problema s mjenjačem u petak, no ekipa Nenada Lončarića se brzo snašla i otklonila kvar. Auto, Jura i ja smo radili besprijekorno i to je bio ključ dobrog rezultata. Svakako bih pohvalio organizatora natjecanja i sivu eminenciju ovog relija Marinka Stanića. Rally Novi Vinodolski u ljetnom

Davor Kindy

Zadnja Promjena ( Utorak, 29 Lipanj 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL