Auto Portal - 4. OSIJEK STREET RACE SHOW UZ DOSADNU KIŠU I NOVE REKORDE
4. OSIJEK STREET RACE SHOW UZ DOSADNU KIŠU I NOVE REKORDE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 06 Kolovoz 2010

Image

4. Osijek street race show je završio u znaku velikih rekorda. Kiša koja je padala u subotu ubila je svaku nadu da će se podnevna utrka održati. Organizatori su otkazali utrku i prebacili sve na noćnu utrku, koja je trebala biti prvi noćni drag race. Nakon prestanka kiše preko 100 vozača je izašlo na stazu, no na samom startu klasu 16 pala je ponovno kiša i utrka je prekinuta.

Image

Nedjeljno jutro je pokazalo da bi dan mogao biti pun velikih uspjeha. Ovog puta zablistao je Aleksandar Kostadinović. Nakon 2 godine pauziranja vratio se sa svojim dobro poznatim automobilom Audi RS4 sa 800 KS i pomeo konkurenciju postavivši novi službeni hrvatski rekord od 10,115 sekunde. Finale najbrže klase se odvijalo između Siniše Baste u svom Opel Kadettu bi-moto i Aleksandra Kostadinovića u Audiju RS4 no Aleksandar je ovaj puta bio pre brz za Bastu. Treće mjesto dana osvojio je Ranko Aluga sa Links Skylineom.

Image

Big Dogsi su opet pokorili Hrvatsku i napravili svoj novi rekord na pisti u Osijeku sa 8,67 sekundi. Ovaj put je Csaba Erdos sa Morris Minorom za par tisućinki bio brži od dosadašnjeg rekordera Heinz Schenka u Chevrolet Camaru.

Links Team

Još fotografija...

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 05 Kolovoz 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL