Auto Portal - JEEP WRANGLER TEMELJITO OSVJEŽEN ZA 2011.
JEEP WRANGLER TEMELJITO OSVJEŽEN ZA 2011. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 31 Prosinac 2010

Image

Ulaskom Fiata u vlasničku strukturu Chryslera, stigla je svježa krv i u Jeep. Redizajniran je kultni terenac Wrangler (uglavnom iznutra), koji korijene vuče od slavnog terenca Jeep Willys iz II. svjetskog rata. Premijerno predstavljanje ovog novog modela bilo je krajem 2010. godine na Salonu automobila u Parizu.Novi model dobiva oplemenjenu i bolje opremljenu unutrašnjost, koja uključuje sve suvremene 'gadgete', te sustav Cruise Control, s tempomatom i elektronikom, koja olakšava spuštanje niz kosinu. Novost je i verzija s tvrdim krovom na skidanje, koji je obojan u boji karoserije. Sve to osigurava svježiji izgled i ugodniju vožnju.

Image

Wrangler se i dalje radi u kratkoj verziji (422,5 cm) s dvoja vrata, te dugačkoj (475 cm), s četvera, koja se dosad zvala Unlimited, a sada Rubicon. Taj model straga ima mekani ili tvrdi krov, koji je sada u boji karoserije. Wrangler će se i dalje opremati benzinskim motorom 3.8 V6 sa 199 KS i talijanskim VM turbodizelašem 2.8 CRD sa 177 KS. Pored ručnog mjenjača sa šest stupnjeva, uz benzinski se motor može naručiti i automatski sa četiri stupnja, a uz dizelski s pet stupnjeva.

(ij)

Još fotografija...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 30 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL