Auto Portal - AKTUALNA REPLIKA KACIGE MICHAELA SCHUMACHERA
AKTUALNA REPLIKA KACIGE MICHAELA SCHUMACHERA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 04 Siječanj 2011

Image

Od 2000. godine tvrtka Schuberth iz Magdeburga razvija i proizvodi vrhunske kacige za vozače Formule 1. Od sada je dostupna i replika aktualne kacige koju koristi ove F1 sezone Michael Schumacher u mjerilu 1:1. Kaciga se prodaje isključivo putem online trgovine na www.shop.schuberth.com. Schuberth nudi istu kacigu kao repliku, ali u mjerilu 1:2. Replika je u svim detaljima identična originalu, a korišteni su skoro isti materijali. Samo se materijal za noseću strukturu školjke kacige razlikuje od originalne. Dok je izvorna originalna kaciga koju nosi Michael Schumacher izrađena iz karbona, replika kacige je izgrađena iz stakloplastike. Kao i original, tako je i replika kacige ručno lakirana. Replika kacige s potpisom Michaela Schumachera prodaje se po cijeni od 2950 eura, Umanjena replika kacige u mjerilu 1:2 košta 94,90 eura.

(dvk)


Image

Zadnja Promjena ( Utorak, 04 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL