Auto Portal - UTRKA FORMULE 1 U KOREJI POD VELIKIM UPITNIKOM
UTRKA FORMULE 1 U KOREJI POD VELIKIM UPITNIKOM PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 09 Rujan 2010

Image

Već smo pri objavi videa u kojem Karun Chandhok u F1 bolidu Red Bulla vozi nekoliko krugova na skoro dovršenoj stazi Korean International Circuit, napisali da su samo mjesec i po dana prije utrke radovi daleko od kraja, ali Ecclestone poručuje – ne brinite, Koreja će biti spremna. Yeongam je oko četiri sata vožnje od glavnog grada Seoula, a na njemu se užurbano završava nova staza na kojoj će se 24. listopada 2010. godine prvi put voziti VN Koreje.

Image

Fotografije i video puno govore, tribine su napola završene, tribine koje su gotove nemaju sjedalice, nema ograda, nema rubnih kamena na zavojima, nema završnog sloja asfalta, nisu uređene zone za izlijetanje bolida, nema uređenog parkinga… , a navodno da do kraja nije izvedena ni opskrba vodom i električnom strujom i to samo mjesec i po dana prije same utrke.

'Postoje problemi, ali pretpostavljamo da se utrka može održati', rekao je Bernie Ecclestone. 'Staza je skoro pa gotova i spremna, ali zgrade nisu. Možda ćemo morati staviti više šatora…', našalio se Ecclestone. Pogledajte video koji pruža prvi uvid u krug po novoj stazi u Koreji iz vozačeve perspektive – VN KOREA.

 

Davor Kindy

Image

Image

Zadnja Promjena ( Srijeda, 08 Rujan 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL