Auto Portal - ŠEBALJ S FAVORITOM U OSVAJANJE SLJEMENA
ŠEBALJ S FAVORITOM U OSVAJANJE SLJEMENA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 10 Rujan 2010

Image

Iako je primarna 'djelatnost' Jure Šebalja rally, ovog vikenda on će nastupiti na brdskoj utrci na Sljemenu u Škodi Favorit u grupi H. Tradicionalno sljemensko koje se vozi već ovog vikenda 12. rujna od Pile prema Hunjki. Na startnoj listi nalazi se 86 vozača, a utrka se boduje za prvenstvo Hrvatske na brdu.

'Ovaj nastup je izvan mog ovogodišnjeg programa, no posebno mi je drago voziti ovakav relijaški automobil na Sljemenu. Kad sam bio klinac, sanjao sam upravo o tome kako bih jednog dana želio voziti nabrijanog Favorita. Eto, sa dosta godina zakašnjenja, ipak ću sjesti u Favorita grupe H, kojeg sam dobio na korištenje od prijatelja Antuna Vrbanovića. Sam automobil nije pretjerano snažan, no specifikacija od 700 kg i 100 KS s 6-brzinskim mjenjačem nije nimalo loša, tako da će Škodu biti zaista zabavno voziti. Isprobao sam ga i moram priznati da se radi o vrlo ozbiljnom trkaćem automobilu. Što se tiče konkurencije, ima nekoliko dobrih auta i vozača, a ja ću naravno ići po prvo mjesto u svojoj klasi. Također bih istakao da ovog vikenda biti i mentor prijatelju Ivici Siladiću, kojem će ovo biti prvi nastup u životu, tako da mu od srca želim uspješno završavanje utrke', objašnjava Šebalj.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Petak, 10 Rujan 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL