Auto Portal - ČAK 25,7 POSTO NAŠIH VOZAČA IMALO JE PROBLEMA S AUTOM NA LJETOVANJU
ČAK 25,7 POSTO NAŠIH VOZAČA IMALO JE PROBLEMA S AUTOM NA LJETOVANJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 16 Rujan 2010

Image

U anketi smo pitali jeste li imali problem s automobilom na ljetovanju? Najveći dio vozača i to 74,3% anketiranih izjavilo je da nije imalo nikakvih problema, a pomalo iznenađuje da je čak 25,7 posto ili četvrtina anketiranih, izjavilo da je na godišnjem odmoru imalo problema sa svojim automobilom. Od vozača koji su imali poteškoće najviše je imalo problema s pregrijavanjem motora (6,8%), što je i očekivano s obzirom na velik teret kojim su automobili opterećeni na putovanju na ljetovanje, a tu su i visoke ljetne temperature. Zbog istog razloga drugi najveći problem naših vozača bio je kvar klima uređaja (4,1%). Pomalo iznenađuje problem s akumulatorom (3,7%) koji se svrstao na treće mjesto najčešćih kvarova ovog ljeta i možda najbolje pokazuje da su za velik broj kvarova krivi i sami vozači koji nisu redovito servisirali svoja vozila. Potom slijede kvarovi kao što su prenizak pritisak ulja, problem s kočnicama, problem s gumama, problem puknutog remena u motoru, problem s ovjesom, te problem s upravljačem. Iz ankete možemo zaključiti da je čak 25,7%, znači 1/4 anketiranih vozača, imala problema sa svojim automobilom tijekom odlaska i povratka s ljetovanja, što je ipak previsok postotak kvarova.

Redakcija www.autoportal.hr


Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 16 Rujan 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL