Auto Portal - HYUNDAI IMA NAJBRŽI RAST VRIJEDNOSTI MARKE
HYUNDAI IMA NAJBRŽI RAST VRIJEDNOSTI MARKE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 07 Siječanj 2011

Image

Hyundai Motor Company, najbrže rastuća marka u autoindustriji, u 2010. godini zabilježila je i najveći rast vrijednosti, veći za čak 9,3% u odnosu na godinu prije. Na ljestvici Best Global Brands (najboljih svjetskih marki), Hyundai Motor Company u 2010. godini ponovno bilježi rast. Osim što je najbrže rastuća marka u automobilskoj industriji, značajno je i povećana vrijednost marke i to za čak 9,3%. Rezultat je tim vrjedniji, što je općeniti industrijski prosjek tek 2,8%. Također, na ljestvici „Top 100 Best Global Brands“, Hyundai se u posljednjih šest godina popeo sa 84. na 65. mjesto.

Image

Analitičari tvrtke Interbrand smatraju kako je Hyundai postigao rast zahvaljujući uspješnosti u raznim područjima, poput dodatnog napretka u kvaliteti, dizajnu i širokoj paleti automobila. Također, Hyundai je zabilježio i globalno značajnu marketinšku vidljivost putem sponzoriranja svjetskog nogometnog prvenstva FIFA 2010 u Africi i SuperBowl-a u Americi.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL