Auto Portal - MASERATI GRAN TURISMO BY MANSORY
MASERATI GRAN TURISMO BY MANSORY PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 31 Prosinac 2010
Image

Prvi put se tuner Mansory pozabavio preradom automobila marke Maserati i to modela GranTurismo i GranTurismo S. Izvedena je dorada karoserije u svrhu bolje aerodinamike, ali i optički atraktivnijem izgledu. Drugačiji je oblik maske motora, ogledalo, stražnja strana, spojleri, dio oko ispušnih cijevi, difuzeri… Svi dodaci izrađeni su od karbonskih vlakana i trošak za ovu karoserijsku šminku košta 32.439 eura.

Image
Karbonska karoserijska šminka košta 32.439 eura

Kod serijskog motora GranTurismo i GranTurismo S stavljena je nova elektronika, novi filter zraka s većim protokom zraka, te sportski ispušni sustav u kombinaciji sa sportskim katalizatorom. Navedena poboljšanja dola su 30 KS više. Tako je snaga serijskog Maserati GranTurismo sa 405 podignuta na 435 KS, a Maserati GranTurismo S sa 440 na 470 KS. Istovremeno povećan je i najveći okretni moment za dodatnih 40 Nm, pa se sada postižu vrijednosti od 460 i 490 Nm. Zahvati na povećanju snage motora koštaju 12.170 eura.

Image
Sportski upravljač košta do 2600 eura

Da se dobije što atraktivniji izgled ovaj tuning se kotrlja na lakim naplatcima, sprijeda 20, straga 21 cola, te s gumama 255/30 i 305/30, a to košta ukupno 9900 eura. Spuštanje opruga i karoserije za 30mm košta daljnjih 738 eura. Unutrašnjost Maserati GranTurismo by Mansory izvedena je kožom, aluminijom i karbonom. Tu su i aluminijske pedale, te sportski upravljač što košta do 2600 eura. Karbonski set za instrumentnu ploču, centralnu konzolu i obloge vrata košta 3320 eura.

(dvk)

Još fotografija…

Image

Image

Image
 

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 30 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL