Auto Portal - MOTORNA ULJA VALVOLINE U NOVOM PAKIRANJU
MOTORNA ULJA VALVOLINE U NOVOM PAKIRANJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 06 Siječanj 2011
Image

Velika novost u ponudi vrhunskih motornih ulja Valvoline je atraktivno i ergonomično pakiranje premium motornih ulja, u koje je utkano 140 godina neprestanog razvoja. Dizajnerske inovacije uključuju ergonomične kantice, koje olakšavaju rukovanje i ulijevanje, sa svjetlijim bisernim bojama, radi osvježavanja imidža. Povećane su oznake privlačnije oblikovane, a reljefne biserne boje čine kantice uočljivijima, kako bi privukle pozornost korisnika te olakšale izbor pravog proizvoda. S tim unapređenjima kupci mogu biti sigurni da kupuju originalan proizvod vrhunske kvalitete, koji nudi pravu vrijednost za uložen novac.

Image

Ta velika promjena usklađena je s uvođenjem vrhunskog potpuno sintetičnog motornog ulja Valvoline SynPower 5W 40, napravljenog po najstrožim tehnološkim mjerilima za visoko opterećene benzinske i dizelske motore. Premium motorno ulje SynPower 5W 40 omogućava vrhunske performanse te zadovoljava najstrože standarde i zahtjeve suvremenih motora svih osobnih i lakih gospodarskih vozila, koji se napajaju benzinom, dizelskim gorivom i tekućim naftnim plinom. Osigurava najvišu razinu zaštite motora prilikom pokretanja i u ekstremnim uvjetima. Iznimno je postojano i otporno na trošenje te je pogodno za produljene intervale izmjene.

Uz spomenuti proizvod SynPower 5W 40 unaprijeđena je i cjelokupna paleta Valvoline motornih ulja kako bi zadovoljila najnovije tehnološke standarde suvremenih vozila, strojeva i opreme. Kako bi bili sigurni da kupujete kvalitetu koju jamči Valvoline obratite se ovlaštenom zastupniku I distributeru, tvrtki Val-Int Maziva d.o.o., te njihovim ovlaštenim partnerima.

(ij)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 05 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL