Auto Portal - OKTANSKI VIKEND U ŽMINJU I ZAGREBU
OKTANSKI VIKEND U ŽMINJU I ZAGREBU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 01 Listopad 2010

Image

Jesen se prilično brzo zavukla u svaku poru Hrvatske. No ovog vikenda biti će prilično pakleno. Svoju dozu adrenalina oktanoglavci će potražiti u Žminju i Zagrebu. U Žminju će se ovog vikenda odviti jedna od atraktivnijih utrka ubrzanja ove sezone. Iako kratka staza, Žminj je uvijek privukao prilično publike s obzirom da se radi o istrijanskoj publici koja je ovisna o oktanima. Žminj je ujedno i zadnja utrka ubrzanja ove sezone, a Links drag team sprema se otići po još jedno postolje. Naime Ranko Aluga je sa Links Skylineom R33 GTR ove godine uhvatio tri plasmana na podiju na osiječkim Street Race Show utrkama. Bio bi to šlag na torti.

Image

U Zagrebu nam se sprema još jedna utrka Croatian Drift Challengea. Nakon uzbudljivog Osijeka koji je privukao i neke strane vozače dobar glas daleko se proširi pa na zagrebačku utrku dolazi pet stranih vozača, uključujući i pobjednika s prošle utrke, talijana Marca Blasuttu. U garaži Links Teama odavno je počela utrka, ali s vremenom. Miro Zrnčević u Osijeku je dokrajčio spojku na Links Skylineu R34GTT, narudžba se mrvicu otegnula i sada je spojka negdje na putu između Engleske i Hrvatske. Nadamo se da slovenski carinici neće dugo štrajkati i da će dečki stići osposobiti auto za nastup pred zagrebačkom publikom.

Links Team

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 30 Rujan 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL