Auto Portal - LEXUS CT 200h U PRODAJI U HRVATSKOJ OD TRAVNJA 2011.
LEXUS CT 200h U PRODAJI U HRVATSKOJ OD TRAVNJA 2011. PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 02 Siječanj 2011

Image

Lexus CT 200h novi je model koji najavljuje ulazak Lexusa u C premium segment. Novi Lexus CT 200h je potpuno novo hibridno vozilo s pet vrata, najviše moguće kvalitete i izrade kako to i dolikuje vozilu iz C premium segmenta. Lexus CT 200h je oblikovan tako da je puno atraktivniji i dinamičniji od bilo kojeg Lexusa prije njega. Lexus Hybrid Drive sustav u CT 200h inteligentno kombinira uglađeni 1,8-litarski 4-cilindrični benzinski motor i elektromotor visoke snage (maksimalna kombinirana izlazna snaga 136 KS).

Image
Početak prodaje novog modela Lexus CT 200h u Hrvatskoj očekuje se u travnju 2011. godine

Potpuno hibridni sustav automobila konstruiran je kako bi isporučivao besprijekorno linearno ubrzanje i profinjene performanse uz izvanredno ekonomičnu potrošnju goriva i emisije najniže u klasi emisije štetnih plinova ( 89 g/km). Osim toga, Lexus CT 200h je izuzetno ugodan i zabavan za vožnju, sa finoćom i tišinom bez premca, posebno u električnom načinu rada (EV).

Image
Novi Lexus CT 200h pokreće Hybrid Drive sustav ukupne snage 136 KS

Novi Lexus CT 200h u svakom trenutku dopušta prilagodbu performansi u skladu sa raspoloženjem, a zahvaljujući izboru nekoliko načina vožnje: električni način vožnje (EV) omogućuje gotovo potpuno bešumnu vožnju brzinama do 45 km/h, samo na električni pogon, bez emisija CO2 ili NOx. Uz način rada ECO i NORMAL može se uživati u opuštenoj vožnji, pri čemu je posebna pažnja posvećena udobnosti, glatkom ubrzanju i odsustvu buke. Za dinamičniju vožnju, način rada SPORT pruža dodatan odziv. On također transformira hibridni mjerač snage u brojač okretaja i mijenja boju osvjetljenja instrumenata iz plave u crvenu. Početak prodaje Lexus CT 200h u Hrvatskoj očekuje se u travnju 2011. godine.

Davor Kindy

Još fotografija…

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL