Auto Portal - RED BULLOV DVOJAC DOLETIO NA ČELO STARTA UTRKE ZA VN JAPANA
RED BULLOV DVOJAC DOLETIO NA ČELO STARTA UTRKE ZA VN JAPANA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 10 Listopad 2010

Image

Odgođena subotnja kvalifikacija za VN Japana zbog jake kiše i potopljene staze Suzuka održana je po poluoblačnom, ali sunčanom i suhom vremenu u nedjelju u 3 sata ujutro, dakle samo 5 sati prije same utrke. Prvu kvalifikacijsku rundu uobičajeno nisu prošli bolidi najsporijih momčadi HRT, Virgin i Lotusa, a kao sedmi najsporiji, ali najbrži od najsporijih, ovaj put im se prodružio Buemi u bolidu Toro Rosso. Drugi krug kvalifikacije nisu pomalo neočekivano prošli Petrov (Renault) koji starta sa 13. mjesta, te Massa (Ferrari) koji starta sa 12. pozicije. Bolidi Red Bulla pokazali su cijelo vrijeme treninga, pa i ovih kvalifikacija, da su izuzetno brzi i to osjetno od svih ostalih bolida. Tako su na čelu starta utrke oba bolida Red Bulla, a pole position osvojio je Vettel, a kao drugi starta Webber. Hamilton je postigao treće vrijeme kvalifikacija, ali već se otprije znalo da će dobiti minus pet mjesta na ostvareni rezultat zbog zamjene mjenjača na svom bolidu, pa starta utrku tek sa osme pozicije.. Tako će kao treći u utrku startati opet iznenađujuće brzi Kubica (Renault), a pored njega u drugom startnom redu bit će Alonso (Ferrari) kao četvrti. Rosberg (Mercedes) starta kao sedmi, a njegov momčadski kolega Schumacher kao deseti. Utrka za VN Japana na stazi Suzuka vozi se u nedjelju u 8 sati ujutro po europskom vremenu.

Davor Kindy

STARTNI POREDAK NA VN JAPANA
Image
Hamilton (McLaren) kažnjen je s minus 5 mjesta zbog izmjene mjenjača, pa starta sa 8. pozicije

POSTIGNUTA VREMENA NA KVALIFIKACIJAMA VN JAPANA
Image

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 10 Listopad 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL