Auto Portal - MISS TUNING KALENDAR 2011
MISS TUNING KALENDAR 2011 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 31 Prosinac 2010

Image

Ovom prilikom donosimo fotografije Miss tuning kalendara za 2011. godinu. Novo izdanje 'Miss Tuning' kalendara za 2011. godinu sniman je u regiji Velikih jezera u Sjevernoj Americi. Fotograf Max Seam posebno je pazio da na najbolji mogući način usaglasi legendarne automobile, cool lokacije s atraktivnim i vrući model. Glavni model ovogodišnjeg izdanja kalendara je Miss tuniga Kirstin Zippel iz Bavarske, koja je u svibnju 2010. godine izabrana za 'Miss tuning' na sajmu Tuning World Bodensee. Miss tuning kalendar 2011 prodaje se po cijeni od 25 eura, a oni koji su poželjeli kupiti ovaj kalendar morali bi požuriti, jer je tiskan u samo 1500 primjeraka.

(dvk)

Još fotografija…

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 30 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL