Auto Portal - HOT CARWASH KALENDAR 2011
HOT CARWASH KALENDAR 2011 PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 28 Listopad 2010

Image

Već peti put za redom pripremljen je erotski automobilistički kalendar koji se koristi za promociju opreme za pranje automobila. Atraktivne fotografije u Hot Carwash kalendaru za 2011. godinu snimio je fotograf Dieter Weidlich. Fotografije su snimljene u 'Waterworld' za pranje automobila u Aschaffenburgu. Hot Carwash kalendar je pokrenut kao poklon za poslovne suradnike, a vrlo brzo postao je kultni proizvod za kojim se otimaju skupljači zidnih kalendara. Ovaj kalendar se ne prodaje, a na dar ga dobiju samo izabrani prijatelji i poslovni partneri, te je tiskan u samo 6000 primjeraka. Pogledajte ljepotice koje će biti u katalogu za 2011. godinu:

Još fotografija…

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zadnja Promjena ( Srijeda, 27 Listopad 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL