Auto Portal - BOSCH eCAT ONLINE NOVI INTERNETSKI KATALOG
BOSCH eCAT ONLINE NOVI INTERNETSKI KATALOG PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 28 Listopad 2010

Image
- Besplatan pristup Bosch internetskom katalogu s bilo koje lokacije u svijetu
- Praktična pretraga po proizvodu putem nacionalnih sustava ključeva
- Funkcija usporedbe daje prikladne Boscheve proizvode za dijelove drugih proizvođača

Maloprodajni trgovci, radionice i krajnji korisnici sada za brzu, jednostavnu i preciznu identifikaciju pravog Bosch proizvoda za određeno vozilo mogu koristiti novi Boschev internetski katalog. Novi katalog rezervnih dijelova 'Bosch eCat-online' nudi globalni, 24-satni pristup informacijama svih Boschevih rezervnih dijelova za automobile i gospodarska vozila; dostupan je na 28 različita jezika na stranici : www.bosch.hr Katalog koji se najprije otvara jest katalog na jeziku koji se automatski određuje prema IP adresi korisnika. Osim odgovarajućeg jezika, Bosch eCat-online tako korisniku nudi i informacije o voznom parku njegove zemlje, pripadajućoj opremi i regionalnom asortimanu proizvoda.

Internetskom katalogu Bosch eCat-online može pristupiti svatko i u bilo koje doba, bez ikakvog troška ili ograničenja. Katalog s Bosch rezervnim dijelovima intuitivan je u svom radu i ne zahtijeva prethodno tehničko znanje. U njemu se mogu pohraniti informacije o utvrđenim vozilima i rezervnim dijelovima, a proizvodi se mogu usporediti s obzirom na svoje karakteristike i tehničke podatke te pohraniti u popis pregledanih artikala, koji se zatim može i preuzeti.

Osim klasične pretrage po proizvođaču, vrsti vozila i godine proizvodnje, korisnik može brzo utvrditi vozilo i putem nacionalnih sustava ključeva. Primjerice, u Njemačkoj se za pretragu može koristiti oznaka KBA, dok se u Nizozemskoj mogu koristiti registarske oznake. Dostupan je i japanski sustav za označavanje vozila Katashiki, kao i francuski, norveški i švicarski državni sustavi. Prilikom izravne pretrage proizvoda, pored Boschevih narudžbenih brojeva, moguće je koristiti i cijeli niz brojeva posebne namjene. Komparativni podaci olakšavaju korisniku pronalazak pravog Boschevog proizvoda za originalni dio proizvođača vozila ili drugih proizvođača.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 27 Listopad 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL