Auto Portal - BOSCH DODATNA REFLEKTORSKA SVJETLA
BOSCH DODATNA REFLEKTORSKA SVJETLA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Nedjelja, 31 Listopad 2010

Image
- Robusna radna reflektorska svjetla s provjerenom halogenom tehnologijom za svestranu primjenu
- Ksenonska reflektorska svjetla s pojačanim svjetlosnim učinkom
- LED reflektorska svjetla s malom potrošnjom struje koja nije potrebno održavati
- Nova dodatna halogena reflektorska svjetla za optimalno osvjetljenje kolnika

Bosch je za sajam Automechanika proširio svoju paletu proizvoda novim dodatnim halogenim svjetlima, radnim reflektorskim svjetlima te reflektorima za potragu koji se po želji mogu opremiti konvencionalnim halogenim svjetlom, visoko učinkovitim LED diodama ili ksenonskim svjetlom. Zajedno sa svim reflektorskim svjetlima isporučuje se i kompletan set za montažu za naknadnu ugradnju. Robusna radna reflektorska svjetla i reflektori za potragu upotrebljavaju se prije svega u poljoprivredi i šumarstvu te u građevinskoj industriji. Često se koriste i na vozilima komunalnih poduzeća. Boschev program isporuke kroz tri različite svjetlosne tehnologije nudi vrhunsku ponudu za svaki cjenovni razred i razred učinkovitosti.

Halogena radna reflektorska svjetla i reflektori za potragu
Halogena reflektorska svjetla pogodna su za svaku primjenu. S držačem od plemenitog čelika i predviđena za tip zaštite IP6K9K posebno su čvrsta i otporna na vremenske uvjete. Reflektorska svjetla koja se temelje na halogenoj tehnologiji mogu se isporučiti kao radna reflektorska svjetla za osvjetljavanje bližih područja i sa svjetlosnim snopom kao reflektor za potragu.

LED tehnologija kod radnih reflektorskih svjetala i reflektora za potragu za dugi životni vijek
Nova Boscheva radna reflektorska koja se temelje na LED tehnologiji odlikuju se prije svega dugim životnim vijekom, visokom otpornošću na vibracije i malom potrošnjom struje. Radna reflektorska svjetla opremljena su sa šest visoko učinkovitih LED dioda, koje vrlo ravnomjerno osvjetljavaju veliku radnu površinu u blizini proizvodeći svjetlo slično danjem svjetlu. Reflektor za potragu predviđen je za optimalno osvjetljenje udaljenijih radnih površina. U ovom slučaju sedam visoko učinkovitih LED dioda stvara svjetlosni snop. LED reflektorska svjetla ne treba održavati, a nije potrebno ni mijenjati žarulju. Tako se veća nabavna cijena brzo isplati.

Image

Ksenonsko radno reflektorsko svjetlo s 40 % većim svjetlosnim učinkom
Novo ksenonsko radno reflektorsko svjetlo pojavilo se na tržištu s prodajnom nazivom „Pilot X 45W“. U odnosu na prethodni model s 35 vata ovaj je opremljen s 45 vata, što povećava svjetlosni učinak za otprilike 40 posto. Posebno kompaktno ksenonsko radno reflektorsko svjetlo odlikuje se razdiobom svjetla sličnog danjem svjetlu koje obuhvaća široku površinu. Robusno kućište i tip zaštite IPX4 čine Pilot X 45 W također vrlo otpornim na vremenske uvjete.

Učinkovita dodatna duga reflektorska svjetla atraktivnog dizajna
Još jedna novost u Boschevom programu je dodatno halogeno reflektorsko svjetlo za duga svjetla. Ono nudi vrlo široku i ravnomjernu razdiobu svjetla i tako osigurava optimalno osvjetljenje kolnika. Robusno plastično kućište dugog reflektorskog svjetla s izrazito kvalitetnim prstenom od kroma istovremeno oduševljava svojim dizajnom. Reflektorsko svjetlo veličine 23 centimetra u većem se dijelu Europe prvenstveno ugrađuje u teška teretna vozila. U Skandinaviji često i vozači osobnih motornih vozila upotrebljavaju učinkovita dodatna reflektorska svjetla koja su dostupna i u veličini od 18 centimetara.

(ij)

Zadnja Promjena ( Petak, 29 Listopad 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL