Auto Portal - FORDOVA ZIMSKA SERVISNA AKCIJA
FORDOVA ZIMSKA SERVISNA AKCIJA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 28 Prosinac 2010

Image
- povoljna ponuda kompleta zimskih kotača
- poklon iznenađenja
- akcija traje do 31.12.2010.

U ovlaštenim Fordovim servisima širom zemlje traje zimska servisna akcija. Odabir originalnih Ford dijelova najbolji je način da se osigura ista kvaliteta materijala, kvaliteta proizvodnje i standard izvedbe. U posebnoj ponudi koja očekuje korisnike Fordovih vozila i usluga kao i obično očekuju atraktivni paketi i povoljne cijene opreme neophodne za sigurnu vožnju tijekom zimskih mjeseci. Paketi uključuju kotače (guma i čelični naplatak) po cijeni već od 740,19 ovisno o modelu, zimske gume već od 369 kuna po komadu ovisno o dimenzijama i akcijsku cijenu pokrova kotača i matica.

U zimske pakete ubrojene su i garniture pogona za različite modele Focusa, peludni filteri te kvačila za sve modele. Također, u ponudi su i akumulatori po cijenama već od 624,20 kn, prednji i stražnji diskovi, kočione obloge. Nezaobilazne su metlice brisača posebice u zimskim uvjetima, a potom je tu i ponuda gumenih tepiha i kadica za besprijekoran interijer te krovne kutije i nosači za ugodan osjećaj putnika u kabini i siguran transport opreme. Informacije o servisnoj akciji mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 300 007, na stranicama www.ford.hr ili u najbližem ovlaštenom servisu.

(ij)

Zadnja Promjena ( Utorak, 28 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL