Auto Portal - DANI OTVORENIH VRATA U OVLAŠTENIM SERVISIMA CITROËN
DANI OTVORENIH VRATA U OVLAŠTENIM SERVISIMA CITROËN PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 09 Studeni 2010

Image

Citroën organizira dane otvorenih vrata u ovlaštenim servisima Citroën od 12. do 13. studenog 2010. godine. Tom prigodom, Citroën će kupcima ponuditi besplatnu provjeru kroz 22 točke pregleda, ali i brojne atraktivne ponude u okviru trenutnih komercijalnih akcija. Naime, u tijeku je komercijalna akcija 'Dani bez PDV-a u servisima Citroën' koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina atraktivan popust na originalne rezervne dijelove Citroën, ulje Total i rad potreban za zamjenu istih. Komercijalna akcija 'Dani bez PDV-a u servisima Citroën' traje do 30. studenog 2010. godine, a krajnji kupci koriste popust u visini PDV-a.

Image

U ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20% popusta na svaku zimsku gumu Michelin i 15% popusta na svaku zimsku gumu Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalne akcije „Dodatna oprema“ u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na dodatnu opremu Citroën, akcija „Akumulatori Fulmen i Exide“ u kojoj Citroën daje 15 % popusta na akumulatore Fulmen i Exide. U ponudi su i posebne akcijske cijene za prijenosni navigacijski uređaj Garmin, najpovoljnije na tržištu, za Nüvi 1300 AdriaRoute i Nüvi 1390 T Europe + AdriaRoute. Svi kupci, korisnici usluga u servisima Citroën, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 08 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL