Auto Portal - NOVOGODIŠNJA PONUDA IZ TOYOTE – VELIKA TOYOTA PO CIJENI MANJE
NOVOGODIŠNJA PONUDA IZ TOYOTE – VELIKA TOYOTA PO CIJENI MANJE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 09 Studeni 2010

Image

Približavaju se Božićni i Novogodišnji blagdani, a Toyota je u tom raspoloženju pripremila blagdanske poklone u obliku fenomenalnih ušteda u smislu slogana – 'Priuštite si veliku Toyotu po cijeni manje!' Toyota Verso od sada se prodaje povoljnije do 24.500 kuna. Toyota Avensis od sada se prodaje po cijeni manje Toyote, odnosno uz sniženje do 24.300 kuna. Toyota Verso i Avensis dolaze s bogatom serijskom opremom koja uključuje: klima uređaj, ABS, VSC+, TRC, 7 zračnih jastuka, električni paket, daljinsko središnje zaključavanje, progresivni servo upravljač, MP3 CD radio sa 6 zvučnika, 6 stupanjski ručni mjenjač i 5 godina mobilnog jamstva.

Image

Novogodišnja ponuda proširena je i na ostale Toyota modele s posebnim paketom 'Ključ u ruke' uključenim u cijenu vozila. Paket uključuje 5 godina mobilnog jamstva, obavezno osiguranje za 1 godinu, tehnički pregled i troškove registracije. Kod automobila Toyota Yaris paket 'Ključ u ruke' dostupan je besplatno, a isto tako i kod automobila Toyota Auris. Novi Auris dostupan je po cijeni od 100.531 kuna. Iz bogate serijske opreme izdvajamo: klima uređaj, zračni jastuci za vozača i suvozača i bočni zračni jastuci, ABS, kožni upravljač i kožna ručica mjenjača, radio CD MP3 s 4 zvučnika, AUX i USB ulazi za vanjske audio uređaje…

Image

Toyota RAV4ima cijenu već od 175.000 kuna s besplatnim START Smile paketom koji uključuje: 5 godina mobilnog jamstva, policu osiguranja od auto odgovornosti za prvu godinu i ENC uređaj s uključenim cestarinama. Više informacija na www.toyota.hr

(dvk)

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 08 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL