Auto Portal - ZIMSKE GUME UZ POPUST DO 25 POSTO NA PETROLOVIM BENZINSKIM POSTAJAMA
ZIMSKE GUME UZ POPUST DO 25 POSTO NA PETROLOVIM BENZINSKIM POSTAJAMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 09 Studeni 2010

Image

Sa skorim prvim snijegom i poledicom, nastupaju i zimski uvjeti na cestama. Odgovarajuća oprema, naročito gume, presudne su za sigurnost u prometu u nastalim specifičnim okolnostima. Petrol je na svojim benzinskim postajama diljem Hrvatske kupcima pripremio posebnu ponudu – popuste do 25% na zimske gume najboljih svjetskih proizvođača. Širok asortiman zimskih guma za osobna, terenska i vozila s pogonom na sva četiri kotača uključuje brandove poput Michelin-a, Kleber-a, BF Goodrich-a, Bridgestone-a, Goodyear-a, Dunlop-a, Fulde, Save i Pirelli-a. Korisnici Petrolove kartice Magna ostvaruju još dodatnih 3% popusta na kupnju guma, a promotivna akcija traje do isteka zaliha. Ova akcija donosi i 5% popusta na vulkanizerske usluge u prodajnim centrima Vulkala u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Zadru i Velikoj Gorici.

Image

Osim sigurnosti na cestama, Petrol osigurava i ugodan boravak kod kuće u zimskom razdoblju. Euro lož ulje bolje grije, čuva okoliš i štiti grijaći sustav, a narudžba na besplatan broj 0800 1055 te besplatna i brza dostava štede novac. Petrol Hrvatska i Euro-Petrol u svojoj maloprodajnoj mreži imaju zajedno 77 benzinskih postaja lociranih na frekventnim lokacijama u gradovima i na autocestama na cijelom području Republike Hrvatske. Sve benzinske postaje građene su prema najmodernijim standardima te su opremljene suvremenom ekološkom i sigurnosnom zaštitom, a vozačima nude najkvalitetnije naftne derivate, autoplin (LPG), širok izbor trgovačke robe, restorane, kafiće i autopraonice. Detaljnije informacije o svim Petrolovim benzinskim postajama možete pronaći na internetskoj adresi www.petrol.hr.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Utorak, 09 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL