Auto Portal - VIDEO SEBASTIAN VETTEL F1 RED BULL TRACK SIMULATION VN ABU DHABI
VIDEO SEBASTIAN VETTEL F1 RED BULL TRACK SIMULATION VN ABU DHABI PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 10 Studeni 2010

Image

Posljednja utrka sezone Formule 1 vozi se za VN Abu Dhabi na stazi Yas Marina Circuit. Njemački vozač Sebastian Vettel u bolidu Red Bulla objašnjava na simulatoru kako se vozi utrka Formule 1na VN Abu Dhabi na stazi Yas Marina Circuit. Na utrci vozače čeka krug staze dugačak 5500 metara i vozači moraju odvesti 55 krugova (u suprotnom smjeru kazaljki na satu), što je ukupno 305 km. Staza ima 5 brzih ravnih dijelova, 5 sporih zavoja, a na raspolaganju su samo tri mjesta za moguće pretjecanje. Bolidi razvijaju najveću brzinu 305 km/h. Ne zaboravite pogledati utrku u nedjelju, kada tri vozača, alonso, Webber i Vettel u direktnom dvoboju odlučuju tko će biti ovogodišnji prvak.

Zadnja Promjena ( Srijeda, 10 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL