Auto Portal - WERKSTATTKULTUR 2011 KALENDAR ZA MEHANIČARSKE RADIONICE
WERKSTATTKULTUR 2011 KALENDAR ZA MEHANIČARSKE RADIONICE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 10 Studeni 2010

Image

Šesti put za redom tiskan je već kultni mehaničarski kalendar koji uglavnom ukrašava zidove mehaničarskih radionica, ali i stanove ljudi sklonih umjetničkoj fotografiji. Prošle 2010 godine kalendar Werkstattkultur je bio malo drugačiji, te prvi put osim djevojaka u oskudnoj odjeći okruženih automobilskim dijelovima na fotografijama su se pojavili i muški modeli. Ovaj put kalendar Werkstattkultur 2011 opet donosi veliku novost – sve fotografije izvedene su u 3D tehnici pa se uz posebne 3D naočale može uživati i u trodimenzinalnim fotografijama. Stahlgruber distribuira kalendar u ograničenoj količini samo odabranim klijentima.

Još fotografija...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Zadnja Promjena ( Srijeda, 10 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL