Auto Portal - NISSAN QASHQAI URBAN SA 4 ZIMSKE GUME GRATIS
NISSAN QASHQAI URBAN SA 4 ZIMSKE GUME GRATIS PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 12 Studeni 2010

Image

Prepun opreme i spreman za zimu, Nissan Qashqai Urban sada se nudi sa 4 zimske gume gratis, osiguravajući tako kupcima Qashqaija uštedu u opremi od više od 12.000 kuna. Nissan Qashqai Urban dolazi s bogatim paketom opreme koji uz 4 zimske gume uključuje ESP, ABS, 6 zračnih jastuka, klima uređaj, tempomat, radio s CD-om, Bluetooth, servo upravljač podesiv po visini i dubini, električno otvaranje prednjih i stražnjih stakala, električne vanjske retrovizore te aluminijske naplatke od 16“, a može se dobiti po cijeni od 139.000 kuna za benzinski motor 1.6 te po cijeni od 155.000 kuna za dizelski 1.5 dCi motor. Nissan Qashqai+2 Urban osim navedene opreme u seriji uključuje još i panoramski sunčani krov, krovne nosače, zatamnjena stražnja stakla te treći red sjedala, može se dobiti po cijeni od 155.000 kuna za benzinski motor 1,6 te po cijeni od 171.000 kuna za dizelski 1.5 dCi motor. Ponuda vrijedi za prvih 100 kupaca.

(dvk)

Image

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 11 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL