Auto Portal - IZUZETNO BRZI HAMILTON OPASNOST ZA ALONSA I RED BULLOVE VOZAČE
IZUZETNO BRZI HAMILTON OPASNOST ZA ALONSA I RED BULLOVE VOZAČE PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Petak, 12 Studeni 2010

Image

Na prvom slobodnom treningu u petak uvjerljivo najbrži bio je Vettel (Red Bull), a drugi Hamilton (McLaren) bio je sporiji čak za 0,609 sekundi, dok je trećeplasirani Button (McLaren) kasnio 1,025 s. Red Bullov vozač Webber postigao je tek četvrto vrijeme, a iza njega se s minimalnim zaostatkom našao Kubica (Renault). Tek peti bio je Alonso u Ferrariju. Drugi slobodni trening najbrži je bio Hamilton ispred jednako brzog Vettela, dok je Alonso pokazao da može pratiti tu brzinu i zabilježio je treće najbrže vrijeme. Samo tisućinku sporiji od Alonsa bio je Webber, što je naznaka da će u kvalifikacijama biti izuzetno tijesno. Tako je Alonsu, Webberu i Vettelu, s prvim i drugim najbržim vremenom na treningu u petak, Hamilton opasno zaprijetio. Lako je moguće da se Hamilton plasira u sam vrh poretka, te nekom od pretendenata na titulu svjetskog prvaka oduzme važne bodove. Sve to garantira izuzetno oštre i uzbuđujuće kvalifikacije u subotu, te samu utrku u nedjelju.

Davor Kindy

REZULTATI 2. SLOBODNOG TRENINGA U PETAK
Image

REZULTATI 1. SLOBODNOG TRENINGA U PETAK
Image

Zadnja Promjena ( Petak, 12 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL