Auto Portal - TRADICIONALNI BOŽIĆNI POPUST NA SKUTERE LML I KYMCO
TRADICIONALNI BOŽIĆNI POPUST NA SKUTERE LML I KYMCO PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Studeni 2010

Image
Skuter LML Star

Tvrtka Global Plus d.o.o. je pored prodajne uloge poznata i po jakim servisnim centrima i to Skutermoto Split (Mike Tripala 6 ex. Put Brodarice 6) u Splitu i Skutermoto Zagreb (1.Stara Pešćenica 45) u Zagrebu. Kako bi sve većoj populaciji zaljubljenika u vozila na dva kotača u Splitu i Zagrebu, u ovo teško recesijsko vrijeme, olakšali da dođu u posjed novog motocikla ili skutera marke Kymco i LML (dobro poznate pod popularnim nazivom ‘indijka‘), tvrtka Global Plus d.o.o. od 1.11. do 31.12.2010. godine pokreće svima znanu prodajnu akciju pod nazivom ‘TRADICIONALNI BOŽIĆNI POPUST‘.

Image
Kymco Xciting 300 Ri

Kupci su već godinama upoznati da za vrijeme prodajne akcije mogu ostvariti najveće godišnje uštede prilikom kupnje novog skutera ili motocikla. U ovom slučaju, uštede sežu čak i do 4.470 kuna pri kupnji modela Kymco Xciting 500 Ri. Sva vozila mogu se kupiti na kredit banki PBZ, RBA, HYPO, Splitska banka ili mogućnost korištenja pogodnosti kartica za sve kupce koji raspolažu sa American Express, Diners, Visa ili Maestro karticama.Osim novih motocikala i skutera na istom mjestu možete iskoristiti uslugu otkupa i prodaje rabljenih vozila po sistemu ‘staro za novo‘. Vipe informacija možete naći na www.skutermoto.hr

(dvk)

Zadnja Promjena ( Subota, 13 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL