Auto Portal - NOVOSTI U PONUDI MODELA SUBARU IMPREZA NA NAŠEM TRŽIŠTU
NOVOSTI U PONUDI MODELA SUBARU IMPREZA NA NAŠEM TRŽIŠTU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Ponedjeljak, 15 Studeni 2010

Image

Model automobila Subaru Impreza 2,0 TD s boxer dizelskim motorom najveće snage 110 kW (150 KS), ručnim šeststupanjskim mjenjačem, stalnim pogonom na sve kotače, paketom opreme Comfort (od važnije serijske opreme tu su 16“ lakometalni naplatci, ABS i VDC, prednji i bočni zračni jastuci i zračne zavjese, automatski klima uređaj, audio sustav, električno grijani i pokretani retrovizori, električno pokretana stakla u svim vratima, tempomat…), u ograničenoj se količini nudi po cijeni od 179.900 kuna do registracije (ponuda vrijedi do 31. prosinca 2010, odnosno do isteka zaliha).

Image

Automobil Subaru Impreza 1.5 u osnovnom paketu opreme Comfort od sada nudi sustav elektronske kontrole stabilnosti (VDC) kao serijsku opremu i to bez doplate (podsjećamo na ostalu važniju serijsku opreme ovog modela-ABS, prednji i bočni zračni jastuci i zračne zavjese, klima uređaj, audio sustav, električno grijani i pokretani retrovizori, električno pokretana stakla u svim vratima…), a tu je naravno i stalni pogon na sve kotače s reduktorom. Cijena je ovog modela ostala nepromijenjena i iznosi 149.900 kuna do registracije. Više informacije potražite na www.subaru.hr.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 14 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL