Auto Portal - VIDEO DODGE VIPER PALI GUME
VIDEO DODGE VIPER PALI GUME PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 18 Studeni 2010

Image

Ovom prilikom donosimo super atraktivnu usporenu video snimku paljenja guma na automobilu Dodge Viper. Premda je snimku napravio amater, zahvaljujući tri kvalitetne video kamere ugrađene na vozilu dobila se skoro profesionalna kvaliteta snimke. Dok prednji kotači skoro pa miruju, pogledajte što sve mogu napraviti pogonjeni stražnji kotač, te koliko se dima i prašine digne pri ovom burnoutu. Odlični detaljni kadrovi u montaži su oplemenjeni odličnom muzikom Ride of the Valkyries od Richarda Wagnera koja je korištena u filmu Apocalypse Now iz 1979. godine režisera Francis Ford Coppole.
 
Image

Image
Zadnja Promjena ( Srijeda, 17 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL