Auto Portal - KUPCIMA VOZILA 4MATIC NA POKLON ORIGINALNA KROVNA KUTIJA S NOSAČIMA
KUPCIMA VOZILA 4MATIC NA POKLON ORIGINALNA KROVNA KUTIJA S NOSAČIMA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Utorak, 23 Studeni 2010

Image

Tvrtke EUROline i AUTOline organiziraju '4MATIC dan' od 24. do 26. studenog u vremenskom periodu od 8 do 19 sati u EUROline centrima u Zagrebu i Rijeci te AUTOline centrima u Zadru i Splitu. 4MATIC je stalan pogon na sve kotače, koji je dostupan u širokoj gami Mercedes-Benz vozila. Prijenos snage na sva četiri kotača omogućava maksimalno ubrzanje na lošijim cestama, mokrim i skliskim površinama te na površinama pokrivenima snijegom. Pogon na sve kotače podržavaju elektronički sustavi dinamike vožnje: ESP (Elektronic Stability Program) – prepoznaje opasnost od proklizavanja te pojedinačnim kočenjem samo potrebnih kotača čuva stabilnost vozila, i 4ETS (Electronic Traction System) – ciljano koči na kotaču koji bi mogao proklizati te istodobno prenosi okretni moment na kotače s dobrom trakcijom preko kojih se snaga motora i dalje prenosi.

Image

Tijekom organizirane akcije svaki će kupac Mercedes automobila s vozila s pogonom na četiri kotača 4MATIC na poklon dobiti originalnu Mercedes-Benz krovnu kutiju s nosačima. U suradnji s EUROlineovim i AUTOlineovim partnerima očekuju Vas i brojni pokloni (otvaranje skijaške sezone u jednom od prestižnih skijališta, servis skija, popusti na zimsku opremu renomiranih brendova...). Više o ponudi 4MATIC vozila, poklonima za svakog kupca te partnerima potražite na internetskoj stranici www.4matic.hr

(dvk)

Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 22 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL