Auto Portal - DOBRA PRIPREMA ZA JESEN I SIGURNU ZIMSKU VOŽNJU
DOBRA PRIPREMA ZA JESEN I SIGURNU ZIMSKU VOŽNJU PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Srijeda, 24 Studeni 2010

Image

Da biste bezbrižno ušli u hladnije razdoblje godine u Toyoti su pripremili posebno prilagođenu ponudu sezonskih artikala i usluga za sva vozila marke Toyota. Ovogodišnja ponuda je najbogatija do sada s obzirom da je ove godine ponuđeno 18 skupina proizvoda s popustima 25 i 30 posto. Pored kompletiranih zimskih kotača (naplatak + pneumatik) pripremljen je i bogat izbor sezoni prilagođene dodatne opreme kao što su krovni nosači, krovni kovčezi… Najjednostavnije i najsigurnije je svojeg metalnog ljubimca odvesti na pregled u ovlašteni Toyotin servis. U ovlaštenim servisima će se napraviti preventivni pregled vozila u 26 ključnih točaka za 75 kuna ( poklon uz pregled: Toyota De-Icer spej za brzo odmrzavanje zaleđenih stakala, brava…) i vozaču predati kompletan izvještaj o stanju njegovog vozila. Više informacija potražite u svim Toyotinim ovlaštenim servisima ili na www.toyota.hr.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Utorak, 23 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL