Auto Portal - FORD NIGHTS, NOĆI PUNOG POPUSTA
FORD NIGHTS, NOĆI PUNOG POPUSTA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 25 Studeni 2010

Image

U petak 26.11., pa sve do subote 27.11. u 22:00, u ovlaštenim Fordovim salonima traje atraktivna prodajna akcija ‘Noći punog popusta!‘. Fordovi modeli automobila u ovoj su noćnoj akciji dostupni s posebnim popustom. Informacije o akciji mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 300 007, na stranicama www.ford.hr ili u salonima do kasnih večernjih sati u petak i subotu gdje možete razgledati ponudu. Značajna prednost su i Fordovi oblici plaćanja: kredit, leasing, gotovina ili Diners kao mogući način koji će Vam dodatno olakšati odluku. U noći punog popusta čekaju Ford Fiesta, Ford Fusion, Ford Focus, Ford C-MAX i ostali modeli iz aktualne Fordove ponude.

(ij)

Zadnja Promjena ( Četvrtak, 25 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL