Auto Portal - AKCIJA FIAT JE VAŠA NAJJAČA VALUTA
AKCIJA FIAT JE VAŠA NAJJAČA VALUTA PDF Ispis E-mail
Autor: Davor Kindy   
Četvrtak, 09 Prosinac 2010

Image

Tvrtka Autocommerce Hrvatska pripremila je prodajnu akciju 'Fiat je vaša najjača valuta' koja nudi da u ponudi 'staro za novo' zamijenite svoj Punto za bilo koji Fiatov osobni automobil. Pri tom kupac dobije besplatnu procjenu starog Punta, uvećanu tržišnu vrijednost Punta ili drugog Fiatovog modela. Kod kupnje novog automobila na poklon se dobije polica obveznog osiguranja, a pokriveni su i svi troškovi tehničkog pregleda, registracije i javnog bilježnika kod kupnje Fiata putem Fiat financiranja. Tako je novi automobil Fiat Panda Amore sa 5 vrata dostupan već za 65.500 kuna, a od opreme ima klima uređaj, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, električne podizače prednjih prozora, uzdužne krovne nosače, zračni jastuk za vozača, servo uređaj upravljača i maglenke.

(dvk)

Zadnja Promjena ( Srijeda, 08 Prosinac 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Zabranjeno je prenošenje materijala, u cijelosti ili djelomično, objavljenih na www2.autoportal.hr u bilo kojem drugom obliku i mediju bez pismenog odobrenja autora. Navođenje izvora informacija ne oslobađa od plaćanja novčane naknade. Dodatne informacije možete pročitati u rubrici "Pravila korištenja!"

OBAVIJEST!!!!!

POŠTOVANI POSJETITELJI,

NOVI AUTOPORTAL.HR SE OD SADA NALAZI NA ADRESI WWW.AUTOPORTAL.HR A OVA STRANICA VIŠE NE PREDSTAVLJA AŽURIRANI PRIKAZ NOVOSTI.

VAŠ
AUTOPORTAL